Kookworkshops

Op zoek naar enkele snelle recepten voor gezonde tussendoortjes, inspiratie nodig voor originele aperitiefhapjes, moet je regelmatig koken voor mensen met een lactose- of glutenintolerantie, zoek je een menu waar je niet met een zwaar gevoel van tafel komt ? Dan biedt Sanvita je het antwoord! Het doel van onze kookworkshops is niet alleen het koken van heerlijke en gezonde maaltijden, maar ook leren genieten van het moment! Naast informatie en inzichten meegeven omtrent het bereiden van gezonde voeding zorgen we vooral voor een gezellig intermezzo. Ben je op zoek naar een originele formule voor een teambuildingsactiviteit of een vrijgezellenavond ? Dan werken we graag een aanbod op maat voor jou uit. Of schrijf je in voor één van onze vaste workshops.

  Meer info

Create healthy habits,
not restrictions.

Mindful eten

Een gezonde levensstijl betekent bewust bezig zijn met je voeding. Tijdens deze workshop schakelen we onze automatische piloot even uit en nemen we een kleine pauze om bewuste keuzes te maken met betrekking tot je voeding. Eten is iets dat je nu eenmaal moet doen, meerdere keren per dag, waardoor we soms vergeten om nog echt te genieten van alle kleuren, geuren en smaken van onze voeding. Bewuster eten doet je voeding beter smaken, waardoor je meer en beter kan genieten van een maaltijd. Je eet ook minder en je vertering verloopt vlotter, waardoor je meer energie krijgt en een betere weerstand opbouwt. En hoe beter je voor je lichaam zorgt, hoe beter je je zal voelen!

  Meer info

Health is like money, we never have a true idea of its value until we lose it.

Stress beheersing

Anders dan onze coaching sessies zijn de workshops veelal in groep of voor bedrijven. Leren omgaan met stress betekent niet stress uit de weg gaan, maar het wel een plaats geven en de controle behouden. We bieden je een massa tips en tricks waardoor je je stress beter beheerst en beter presteert onder druk. Onze workshops zijn voornamelijk praktijkgericht, waardoor je meteen kan ervaren wat werkt voor jou. Wat ontspanning is voor de ene, bezorgt stress aan de andere. We werken dan ook met een brede waaier aan technieken en oefeningen zodat jij kan ontdekken wat jouw sleutel tot relaxatie is.

  Meer info

Relaxation is the art of letting go.

Gezondheidsdagen

De Sanvita Gezondheidsdagen zijn een uniek concept waarbij we je trakteren op een dag verwennerij vol vitaliteit en gezondheid. Je krijgt een instant-vakantiegevoel met een waaier aan mogelijkheden om weer vol energie huiswaarts te keren. Ontdek één van onze workshops, maak kennis met technieken om snel tot rust te komen, we bereiden samen een lekkere en gezonde maaltijd, je doet een fitheidstest, neemt deel aan een sportactiviteit, je geniet een korte massage of voetreflexologie, je maakt kennis met yoga of shiatsu, je kiest voor vakkundig advies van een schoonheidsspecialiste, … Volop genieten dus ! Je kan je inschrijven op één van onze gezondheidsdagen, of we werken een programma uit op maat van jouw verwachtingen. Op zoek naar een origineel idee voor je vereniging, een vrijgezellenfeestje of een teambuilding ? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

  Meer info