Relaxatieweekend Parkhotel Weiskirchen

van vrijdag 12 tot en met zondag 14 mei 2017

De naam zegt het zelf, dit weekend staat volledig in het teken van rust en ontspanning!

Je ontdekt verschillende technieken die je geest tot rust brengen en je lichaam ontspannen, waardoor je je niet langer laat meeslepen door de stress van alledag.

Je geniet van een aantal meditaties en relaxatiemomenten, en we staan ook even stil bij wat en hoe je eet. Op het einde van het weekend ben je meteen een aantal tips en technieken rijker die je helpen ontspannen en beter omgaan met stressvolle situaties. Daarnaast heb je drie dagen onbeperkte toegang tot het wellnessparadijs van het hotel (met een oppervlakte van ruim 2.500m²).

Zin in een sauna of liever een stoombadje of een duik in het zwembad ? Of geef je de voorkeur aan rustig een boek te lezen, al dan niet in het zonnetje, en te genieten van de tuin ? Het kan allemaal.

Dit is jouw weekend, geniet van de rust en lekker eten, en laad je batterijen weer helemaal op!

We verblijven in Parkhotel Weiskirchen (4*), gelegen in het hart van het drie-landen-grensgebied, waar Duitsland, Frankrijk en Luxemburg mekaar ontmoeten. Het hotel is omgeven door het weelderige groen van het Nationale Park Saar-Hunsrück, de ideale omgeving om weer helemaal tot jezelf te komen.

Het weekend gaat van start vrijdagnamiddag met een welkomstdrink (vanaf 14u) en een woordje uitleg over het verdere verloop van het weekend, gevolgd door een workshop rond het fenomeen stress. 's Avonds genieten we van een lekker 3-gangen menu -of buffet- en ga je volledig ontspannen een goede nachtrust tegemoet. Je hebt de ganse toegang tot het zwem- en wellnessgedeelte van het hotel.

Zaterdag staat volledig in het teken van relaxatie. We starten de dag met een ochtendmeditatie en schuiven dan aan tafel voor een uitgebreid ontbijtbuffet. Tijdens de dag wisselen workshops zich af met een ontspannende lichaamsmassage en vrije momenten om te genieten van een sauna, een boek, een wandeling of gewoon even helemaal niets doen. We sluiten de dag af met een verfijnd 4-gangen menu.

Zondagvoormiddag sluiten we na het ontbijt af met een workshop met handige tips en tricks om je fysieke en mentale veerkracht ook na dit weekend te versterken en te onderhouden. Wie wil kan nog de ganse dag vertoeven in het wellnessgedeelte van het hotel en genieten van enkele sauna's.

Praktische gegevens

De prijs van het weekend bedraagt € 450.

In deze prijs zit inbegrepen :

– twee nachten in een één- of tweepersoonskamer, er wordt geen meerkost aangerekend voor een éénpersoonskamer;
– een welkomstdrink op vrijdag, twee uitgebreide ontbijtbuffetten, een driegangenmenu/buffet op vrijdagavond en een viergangendiner op zaterdagavond;
– de workshops gebeuren onder de professionele begeleiding van een gezondheidscoach en een relaxatietherapeut;
– drie dagen toegang (vrijdagochtend tot zondagavond) tot het wellnesscentrum ‘Vitalis’ van het hotel, incl. het gebruik van badhanddoeken en badjas;
– een late check-out (15u) op zondag is mogelijk;

Niet inbegrepen : annulatieverzekering, transport, drank tijdens de maaltijden, persoonlijke uitgaven ter plaatse.

Aangezien het de bedoeling is om dit weekend tot rust te komen, nodigen we je uit te zorgen voor makkelijk zittende kledij en eventueel een dekentje mee te brengen voor tijdens de workshops.

Dit weekend is een initiatief van Sanvita en Mindful Steps. In samenwerking met GTG Sports.

Reservatie

Naam
E-mail
Aantal personen

Bericht