Voedingsreizen

Op reis met Sanvita betekent vakantie zoals jij het wil, maar met net dat beetje meer! Naast het typische vakantiegevoel maken we tijd vrij om even stil te staan bij wat we eten. Want wat we eten bepaalt hoe we ons voelen, meer dan je denkt! Het spreekwoord “Je bent wat je eet” vat het eigenlijk helemaal samen. Je voeding is de enige bron van energie voor je lichaam, dus je voeding bepaalt meteen ook je energie. En hoe beter je voor je lichaam zorgt, hoe meer energie jij hebt om de dingen te doen die jij graag wil – en af en ook moet – doen. En een gezond lichaam zorgt meteen ook voor een frisse en alerte geest. Onze voedingsreizen laten je even stilstaan bij wat en hoe je eet, en op welke manier je gezonde voeding op een snelle en makkelijke manier kan inbouwen in je dagelijkse gewoontes. Ontdek wat gezonde voeding voor jou kan doen, en kies elke opnieuw voor meer energie en vitaliteit!

  Ik heb zin in vakantie!

Give your stress wings and let it fly away

Sportreizen

Dat heerlijke vakantiegevoel in het gezelschap van je eigen personal trainer, wat wil een mens nog meer? Weet je niet welke sport het best bij je past, regelmatig last van blessures of wil je op sportief vlak net dat ietsje meer bereiken ? Of wil je gewoon enkele dagen ontspannen en wat beweging inbouwen ? Ontdek hoe jij jouw fysieke conditie kan verbeteren op een verantwoorde manier, en ga met ons mee! Naast de sportactiviteiten voorzien we ruim de tijd om te genieten van je vakantie. Wil je je tijd rustig doorbrengen in het hotel, of ga je liever de omgeving verkennen, het kan allemaal! Onze sportreizen worden begeleid door de Sanvita gezondheidscoach en een ervaren personal trainer, en alle activiteiten worden aangepast aan het niveau van de deelnemers. Je wil beginnen met sporten, maar je weet niet hoe, of je wenst je voor te bereiden op een marathon ? Onze personal trainer heeft het antwoord !

  Ga je met ons mee?

Happiness is a choice. So is stress.

Relaxatiereizen

Onze relaxatiereizen zijn de manier bij uitstek om even helemaal tot rust te komen én te blijven, ook na je vakantie ! Wat klinkt er beter dan enkele dagen me-time, tijd voor jezelf, tot volledige ontspanning komen en je batterijen weer helemaal opladen. Bovendien ontdek je een aantal manieren en technieken om in het dagelijkse leven de controle over je stress te behouden en snel weer tot een rustpunt te komen. We hechten dan ook veel belang aan de locaties waar we naartoe gaan : omringd door natuur, heerlijke wellness, lekker eten, verzorgde kamers, … Enkele dagen alleen maar tijd voor jezelf, rust en stilte, en bovenal heerlijk genieten van alle verwenmomentjes.

  Laad je batterijen nu op!

The body achieves what the mind believes.

Combi-reizen

Ben je op zoek naar toffe vakantie en hou je van een gevarieerd aanbod inzake gezondheidsactiviteiten, kies dan voor onze combi-reizen. Enkele rustmomenten afgewisseld met een enkele fikse wandelingen, of samen gezellig koken afgewisseld met heerlijke ontspanning, of nog stevig sporten gecombineerd met gericht voedingsadvies, … Kijk zelf welke formules je het meest bevallen, en schrijf je in! Maar ook hier blijft de focus het beleven van een heerlijke vakantie : zalig genieten van een toplocatie, een nieuwe omgeving ontdekken, tijd voor jezelf, en met opgeladen batterijen weer huiswaarts keren! En met net dat beetje meer waardoor je je, eens terug thuis, ook beter in je vel zal voelen, beter bestand tegen de uitdagingen van elke dag !

  Wil je er even tussenuit?