Gewichtsbeheersing

Je gewicht op peil krijgen of houden vergt veel van je tijd en energie? Dan ga je met Sanvita bereiken wat je al zolang had gewild. De Sanvita-methode begeleidt je op een natuurlijke manier naar jouw ideale gewicht. Deze methode is gericht op een duurzaam, evenwichtig voedingspatroon, dus geen calorieën tellen of vervangmaaltijden want deze hebben hoogstens een tijdelijk effect. Sanvita kiest voor lekker en gevarieerd eten op jouw maat, in functie van je huidige gezinssituatie, dagplanning en persoonlijke aanleg en voorkeuren. We bekijken niet alleen wat je eet, maar ook hoe en wanneer je wat eet. Enkele kleine aanpassingen maken soms een groot verschil !

  Graag meer informatie!

Someday is not on the calendar.
Monday to Sunday are, so make it happen
#noexcuses

Voedingsadvies

Voeding is de beste preventie. Je voeding is de energiebron bij uitstek voor je lichaam, en bepaalt dan ook in grote mate de staat waarin je lichaam zich bevindt. Vermoeidheid, een opgeblazen gevoel, spijsverteringsklachten, diabetes, cholesterol, … zijn allemaal signalen dat je voeding niet afgestemd is op wat jij precies nodig hebt. De juiste voeding vergroot je beschikbare energie aanzienlijk, en deze bepaalt in belangrijke mate je huidige en toekomstige levenskwaliteit. Samen gaan we op zoek naar het voedingspatroon dat bij jou en jouw levensstijl past, en dit op een natuurlijke, duurzame manier. Het voedingsadvies kadert in een globale benadering van je gezondheid. Een lichaam in balans is de beste manier om je energiepeil op niveau te houden. Sanvita is jouw weg naar energie en vitaliteit !

  Ik ben overtuigd, ik start nu!

There is no ONE giant step that does it.
It's a lot of little steps.

Stress Preventie

Stress, te weinig tijd, geen fut om aan je werk te beginnen, … Iedereen heeft dit wel eens meegemaakt, stress maakt nu eenmaal deel uit van ons leven, dit hoeft niet negatief te zijn. Pas wanneer je onvoldoende recupereert en je constant het gevoel hebt van achter de dingen aan te lopen, wordt stress een probleem. We gaan je stress niet uit de weg, maar we pakken het aan en zorgen ervoor dat je in je kracht blijft staan. Je behoudt controle over je reactie op stress en bewaart op die manier de balans. We gaan samen op zoek naar jouw persoonlijke, ideale manier om je stress onder controle te houden. We maken ondermeer gebruik van bio-relaxatie, ademhalingsoefeningen, meditatie en mindfulness maar ook onze voeding en beweging dragen bij tot een leven in balans.

  Nog vragen?

Take care of your body.
It's the only place you have to live.

Gezondheidsdagen

De Sanvita Gezondheidsdagen zijn een uniek concept waarbij we je trakteren op een dag verwennerij vol vitaliteit en gezondheid. Je krijgt een instant-vakantiegevoel met een waaier aan mogelijkheden om weer vol energie huiswaarts te keren. Ontdek één van onze workshops, maak kennis met technieken om snel tot rust te komen, we bereiden samen een lekkere en gezonde maaltijd, je doet een fitheidstest, neemt deel aan een sportactiviteit, je geniet een korte massage of voetreflexologie, je maakt kennis met yoga of shiatsu, je kiest voor vakkundig advies van een schoonheidsspecialiste, … Volop genieten dus ! Je kan je inschrijven op één van onze gezondheidsdagen, of we werken een programma uit op maat van jouw verwachtingen. Op zoek naar een origineel idee voor je vereniging, een vrijgezellenfeestje of een teambuilding ? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie

  Kies nu voor meer vitaliteit.